Karriär

### Bli en del av Elancos team Vi söker alltid medarbetare som brinner för att göra skillnad och som delar vår vision om att förbättra livet för djur och människor genom ökad djurhälsa, livskvalitet för djur och säkert producerade, hälsosamma livsmedel. ### [Se lediga tjänster hos Elanco globalt](https://elanco.wd5.myworkdayjobs.com/External_Career "KARRIERECHANCEN SUCHEN")
### Varför Elanco? __Karriärmöjligheter__ Du söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter och vill göra skillnad. Vi vet vad det betyder och vi gör allt vi kan för att våra medarbetare ska uppnå sina karriärmål. Alla anställda hos Elanco samarbetar med sina överordnade om en personlig utvecklingsplan som säkerställer att den enskilda medarbetaren utvecklas och når sina mål. Vi erbjuder kurser och stöttar individuella utbildningsbehov. Planen identifierar specifika områden för utveckling som passar dig och teamet. Vi har dessutom infört ett omfattande program för ledarskapsutveckling för medarbetare som innehar eller asprirerar på en chefsroll. </br> __Mångfald__ Globaliseringen fortsätter att ändra många branscher fundamentalt, inklusive de som arbetar med djurhälsa. Elanco vill bibehålla en mångfald av medarbetare, som genom ömsesidig förståelse, värderingar och respekt kan bidra till att förbättra djurhälsa, husdjurs välbefinnande och livsmedelssäkerhet. Vi har ett aktivt jämnställdhetsarbete och strävar hela tiden efter att ge våra medarbetare lika möjligheter.

  • Hur söker jag en tjänst hos Elanco i norden?

    Kontakta vårt kontor via e-post: elanconordic@elanco.com
  • Var finns Elanco?

    Elancos globala huvudkontor ligger i Greenfield, Indiana, USA. Elanco har kontor och anläggningar i över 70 länder. De produkter och tjänster som vi erbjuder kan variera mycket från land till land. __Vårt närmaste Elancokontor ligger i Danmark:__ Elanco Denmark ApS Lautrupvang 12, 1. th. 2750 Ballerup Tlf.: +45 4526 6060 E-mail: elanconordic@elanco.com